Prethodni
Previous Product Image

Maeli PEIMAVERA kamin na pelet 24kw

Sledeći

Mareli PBN kotao na pelet 18KW

Next Product Image

Mareli NG kamin na pelet

Topao, udoban i prijatan dom

Kamini na pelet Mareli NG su naprednija – luksuznija varijanta kamina Mareli. Sa ugrađenom inteligentnom elektronskom kontrolom, upotreba kamina je vrlo jednostavna i uz minimalno održavanje.

Serija NG kamina na pelet Mareli savršena je kombinacija stila, dizajna i kvaliteta. Prisustvo preciznog termostata osigurava savršenu kontrolu temperature uz to imaju mogućnost povezivanja sa preciznim sobnim termostatom, koji osigurava savršenu kontrolu temperature u vašem domu. Veliko staklo i vatra u kaminu će još više doprineti toplini vašeg doma. Plus dodatak senzora koji kontrolišu proces sagorevanja, temperaturu vode kao i izlazne gasove, što je dodatna garancija za sigurnost proizvoda na radu.

Kategorije: ,
Trust Badge Image

Opis

Proizvodnja NG serije kamina na pelet Mareli zadovoljava sve evropske standarde i zahteve u odnosu na životnu sredinu. Zahvaljujući upotrebi inovativnih tehnologija poput modulacije goriva sa 5 brzina, proizvod postiže vrlo visoku efikasnost i niske emisije CO gasova ispuštenih u atmosferu. Svi proizvodi imaju dvogodišnju punu garanciju.

Bez obzira na to da li grejete svoj stan, kuću ili kancelariju, uvek ćete pronaći proizvod koji odgovara vašim potrebama i budžetu – kvalitet je zagarantovan a odnos cena i kvaliteta je neuporediv. Naš tim je u potpunosti dostupan da vas savetuje u bilo kojoj situaciji. Svaki proizvod je testiran u skladu sa evropskim standardima kvaliteta.

Različite boje za svaki enterijer :

Serija NG je opremljena multifuncionalnim ekranom osetljivim na dodir, mehanizmom za samočišćenje (turbulatori u kotlu protresaju se uz pomoć poluge), šamotom u ložištu, keramičkim grejačem, enkoderom ventilatora, senzorom protoka vazduha, senzorom pritiska, cirkulacionom pumpom i ekspanzionom posudom.

Na raspolaganju u dve boje krem i bordo uz dvogodišnju garanciju.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping