Pocerska 77

Jevremovac, Šabac

+381 15 385 629

+381 60 311 44 09

Pon - Pet: 07h - 17h

Subota: 07h - 15h

Više od 50 godina iskustva

U oblasti zanatskih usluga postojimo više od pedeset godina. Godinama smo usavršavali naše usluge i unapređivali posao uvek na viši nivo, samo je jedno uvek ostalo isto, a to je naš određeni kvalitet usluga kojeg se držimo od prvog dana osnivanja i samo to nas je održalo sve ove godine.

Danas brojimo osam radnika i široku lepezu zanatskih usluga ka što su: elektro instalacije, spoljna i unutrašnja rasveta, elektronika, vodovodne instalacije, kanalizacija, protiv požarni sistemi, hidrantske instalacije, opremanje dubinskih i plitkih bunara, izgradnja i opremanje bazena za kupanje, servis pumpi za vodu, servis elektro motora, sistemi za navodnjavanje, grejanje i grejni sistemi, iskopi sa bagerom, prokopavanje kanala sa lancem i prevoz robe do pet tona. Inače za sve navedene delatnosti vršimo i projektovanje. Za sve zanatske delatnosi koje pružamo pokrivamo komplet robnim asortimanom iz naše prodavnice.

Elektro instalacije i sve što je vezano za tu delatnos je oblast u kojoj smo mi više od pola veka i to bi bilo sasvim dovoljno reći o ovome.

Vodovodne instalacije, kanalizacija, protiv požarne i hidrantske instalacije su naša delatnost u koju smo do danas najviše ulagali u oblasti alata i opreme od najsitnijih klešta i noževa, električnih nareznica… pa do bagera i raznih kamiona sa različitom namenom tako da smo spremni i za najkompleksnije izazove u tom domenu.

Opremanje svih vrsta bunara i bušotina, pumpe za vodu i njihov servis se može reći da je to naša LIČNA KARTA. Stotine opremljenih bunara, hiljade prodatih pumpi za vodu i jednocifreni broj reklamacija dokazuje našu preciznost pri odabiru pumpe, višegodišnje iskustvo i odanost ovom poslu.

Razvijanjem agrara u doba tranzicije u našoj državi ukazala je se potreba za sistemima za navodnjavanje kod naših poljoprivrednika. Videvši tu potrebu 2003.god. smo počeli da pružamo usluge i u tom sektoru, a kasnije i sa projektovanjem.

Grejanje i grejni sistemi su oblast gde smo angažovani u toku cele godine i na tom tržištu smo prisutni više od dvateset godina.

Da bi u svim ovim navedenim oblastima bili kompletni i radili po sistemu KLJUČ U RUKE što je i naš moto, 2013 god. smo investirali u građevinsku mehanizaciju: bager (sa dubinom iskopa do 3 met.), kamion kiper (do 3 kubika nosivosti), lanac za kopanje kanala (kopanje do 1 met.dubine, 15 cm širine i do 1000 met. na dan dužine) i kamion za transport svih ovih mašina i ostale robe.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping